ΧΡΗΣΤΙΚΑ

ΕΟΣ Βροντούς | Τοποθέτηση χάρτη του Όλυμπου στην πλατεία της Βροντούς

ΕΟΣ Βροντούς | Τοποθέτηση χάρτη του Όλυμπου στην πλατεία της Βροντούς

Στη τοποθέτηση χάρτη του Ολύμπου στη πλατεία του χωριού, προχώρησε ο ΕΟΣ Βροντούς Ολύμπου.

Η Βροντού αποτελεί μια από τις πύλες εισόδου του μυθικού βουνού, με συνεχώς αυξανόμενους αριθμούς επισκεπτών. Ενεργό ρόλο σε αυτή την αυξητική τάση έχει η παρουσία και η δράση του τοπικού ορειβατικού συλλόγου.

Στόχος μας, η ενημέρωση και ασφαλή πεζοπορία των πεζοπόρων της Βορειοανατολικής πλευράς του Ολύμπου, τόσο στις αφετηρίες των μονοπατιών, με την τοποθέτηση πινακίδων υποδοχής όσο και κατά μήκους τους μονοπατιών με νέα σήμανση των μονοπατιών με αριθμούς.

Κοινός στόχος των Ορειβατικών Φυσιολατρικών Συλλόγων της Πιερίας, η ενιαία, ομοιόμορφη και σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα σήμανση των μονοπατιών του Ολύμπου.

Χορηγός της παραπάνω δράσης μας το ‘Έπιπλο Γάκης, με έδρα την Βροντού, το όποιο κάλυψε οικονομικά την όλη κατασκευή, τόσο σε υλικά όσο και σε εργατικά , όπως κάνει αλώστε τα τελευταία 20 χρόνια.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Λευτέρη Τσιουρή και την εταιρία του GEOPSIS , όποιος επιμελήθηκε – δωρεάν παραχώρηση – το χάρτη του Ολύμπου.

Τέλος, σύντομα θα τοποθετηθεί- είναι έτοιμη- και μια δεύτερη , ανάλογη κατασκευή , χορηγία του Έπιπλου Γάκη , στους Αγίους Αποστόλους , έδρα του συλλόγου μας και αφετηρία των πεζοπορικών ορειβατικών εξορμήσεων της περιοχής.

Τα καλύτερα έπονται !!!

Το ΔΣ του ΕΟΣ Βροντούς Ολύμπου.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα