ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Αναδείξτε τον χώρο σας με τον κατάλληλο φωτισμό

Όσο όμορφα και αν έχετε διακοσμήσει το σπίτι σας με το στυλ που σας ταιριάζει, μπορείτε πραγματικά να αναδείξετε τον χώρο με τον κατάλληλο φωτισμό. Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικό στοιχείο καθώς έχει τη… δύναμη να απογειώσει την αισθητική του χώρου ή να την καταστρέψει. Διαβάστε μερικές συμβουλές για το πώς να φωτίσετε σωστά τον χώρο σας.

Ποικιλία στα φωτιστικά. Ο σωστός φωτισμός απαιτεί ποικιλία στα φωτιστικά. Εκτός από τα φωτιστικά στο ταβάνι επιλέξτε επίσης φωτιστικά δαπέδου και κρυφούς φωτισμούς ώστε να έχετε κάθε στιγμή την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

Αποφύγετε τα έντονα φώτα. Τα έντονα φώτα δεν είναι ιδανικά για το σπίτι. Στο σπίτι όλοι αναζητούν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και ένας έντονος φωτισμός που ενοχλεί δεν είναι η ιδανική συνθήκη για χαλάρωση.

Χρησιμοποιείστε διαφορετικές λάμπες σε διαφορετικούς χώρους. Ικανοποιήστε κάθε ανάγκη φωτισμού επιλέγοντας διαφορετικές λάμπες για τους διαφορετικούς χώρους του σπιτιού. Προτιμήστε πιο ήρεμα φώτα στο σαλόνι και πιο δυναμικά στο γραφείο. Μπορείτε να τοποθετήσετε και ένα dimmer ώστε να επιλέγετε κάθε φορά την ιδανική ένταση φωτός για κάθε περίσταση.

Μην παραλείπετε τα φώτα στους τοίχους. Φωτίστε έξυπνα τους τοίχους και τα έργα τέχνης που μπορεί να διαθέτετε. Αυτό θα βοηθήσει να τα αναδείξετε αλλά δημιουργεί και μια αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος από το πραγματικό του μέγεθος.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα