ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Καταστροφικό ένα νέο lockdown

Την άποψη πως θα είναι «καταστροφικό για τον τόπο και την οικονομία ένα δεύτερο lockdown» εκφράζει σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Απόστολος Τζιτζικώστας

Ο κ. Τζιτζικώστας στέλνει το μήνυμα σε όλους πως πρέπει να τηρούνται τα μέτρα, με φόντο την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα και την κατάταξη της Θεσσαλονίκης στο «πορτοκαλί» επίπεδο 3 του υγειονομικού χάρτη της χώρας. Μιλά για τις προοπτικές που δημιουργεί στην Περιφέρεια το Ταμείο Ανάκαμψης, για όλα όσα έγιναν στο πρώτο κύμα της πανδημίας και μεταξύ άλλων σημειώνει πως μία στις τέσσερις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που υπέβαλαν αίτηση για ενίσχυση με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης θα επιδοτηθούν. Τονίζει δε, πως ήδη έχει ζητήσει περισότερα χρήματα από την κυβέρνηση για επέκταση του προγράμματος. 

Ο κ. Τζιτζικώστας αξιολογεί στη «ΜτΚ» το έργο της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, ενώ στην ερώτηση εάν θα ανταποκρινόταν θετικά σε πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχει στην κυβέρνηση απαντά: «Δεν έχω μάθει να αφήνω στη μέση τις αποστολές που αναλαμβάνω και τιμώ πάντα την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου».

Διαβάστε τη συνέντευξη Τζιτζικώστα στο makthes.gr >>

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα