ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ MEDIA ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής, στη λάμψη του Ολύμπου

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής, στη λάμψη του Ολύμπου

Είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε, στο olympusmera.gr, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Θεσσαλονίκςη κ. Δρόσο Τσαβλή.

Το ραντεβού μας προγραμματίστηκε για τον Όλυμπο και το εμβληματικό παλιό μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω. «Χώρος αγαλλίασης και προσωπικής προσευχής» για τον Δρόσο Τσαβλή που επισκέπτεται πολύ συχνά την περιοχή μας, με την οικογένειά του, μιας και η σύζυγός του, η γνωστή παιδίατρος Άννα Τζουμάκα, είναι βέρα Λιτοχωρίτισσα. Κόρη του αείμνηστου καθηγητή, θεολόγου, Νικολάου Τζουμάκα και την καθηγήτριας κ. Ελπίδας Λεμόνα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής, στη λάμψη του Ολύμπου
Οικογένεια Δρόσου Τσαβλή & Άννας Τζουμάκα

Συναντήσαμε κυριακάτικα την οικογένεια Τσαβλή στο μοναστήρι που έσφυζε από κόσμο και πολλά – πάρα πολλά – αυτοκίνητα. Το σωστό θα ήταν να πούμε πως τον συναντήσαμε στο εργοτάξιο του μοναστηριού μιας και οι εργασίες αναστήλωσης προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.
Όλα έχουν το συμβολισμό τους.

Ο Δρόσος Τσαβλής δεν μένει στον ρόλο του προέδρου του Δ.Σ. και στην συνέντευξή μας μιλά για την διοίκηση Ζέρβα – μιας και αποτελεί εξέχον στέλεχος της παράταξης του δημάρχου – για την πολιτική, τα θέματα της Θεσσαλονίκης, αλλά και για τις μάσκες και τον κορονοϊό, ως πνευμονόλος. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την αγάπη του για τον Όλυμπο και την περιοχή μας.

Δείτε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα