ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ

Ι. Μ. Κίτρους | Έναρξη εγγραφών για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Ι. Μ. Κίτρους | Έναρξη εγγραφών για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, θα λειτουργήσει και για τη σχολική χρονιά 2022-2023, Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.
‘Ετσι λοιπόν, τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται και φέτος, αντλώντας ταυτόχρονα δύναμη από τα αποτελέσματα των μαθητών της περσινής Γ΄ Λυκείου, που πέτυχαν την εισαγωγή σε πανεπιστημιακά ιδρύματα αλλά και από την εν γένει μεγάλη αύξηση των επιδόσεων των μαθητών όλων των τάξεων, που παρακολούθησαν τα μαθήματά του.

Απώτερος σκοπός της δράσης αυτής που πραγματοποιείται με την ευλογία και πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου είναι η κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών της Πιερίας, ώστε να καταστεί εφικτή, με αξιοπρεπείς όρους, η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία.
Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 κατά τις ώρες 11.00-12.00 το πρωί στην Βαρνάβειο Βιβλιοθήκη (οδός Εθνικής Αντίστασης 31, Κατερίνη). .
Η λειτουργία όλων των τμημάτων του Φροντιστηρίου στηρίζεται στην ανιδιοτελή διάθεση και προσφορά εκπαιδευτικών. Στο πλαίσιο αυτό όσοι καθηγητές επιθυμούν να βοηθήσουν στο έργο της διδασκαλίας μπορούν να απευθύνονται στον Υπεύθυνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Γκόλια (κινητό: 6944959168).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6973639250 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: agiaanna1@yahoo.gr

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα