MEDIA ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας: Την Τετάρτη 8/2 η 2η Ημέρα Καριέρας

Τη δυνατότητα να συναντήσουν από κοντά εν δυνάμει εργοδότες τους θα έχουν όσοι αναζητούν εργασία στον τομέα του τουρισμού και ειδικότερα των ξενοδοχείων στη 2η Ημέρα Καριέρας που διοργανώνεται απο την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, τον Π.Ο.Τ.Α.Π, τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλης (πρώην ΟΑΕΔ) και το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο χώρο της ΕΠΑΣ Κατερίνης.

Στο πλαίσιο της Ημέρας Καριέρας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου από τους διοργανωτές:

Ηρακλής Τσιτλακίδης, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας: Ο τουρισμός πρέπει να δώσει επαγγελματική διέξοδο στους νέους και στις νέες-Να δημιουργήσουμε καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη που θα σταδιοδρομήσουν σε αυτό το σπουδαίο κομμάτι της τοπικής μας οικονομίας.

Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Διευθυντής ΔΥΠΑ ΕΠΑΣ: “Λείπουν ειδικότητες του τουρισμού από την Πιερία-Πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον και ικανός αριθμός σποδαστών για να λειτουργήσουν αυτά τμήματα. Κάνουμε έρευνα για τα επαγγέλματα που έχει ανάγκη η Πιερία”.

Αθανάσιος Καραβέργος, υποδιευθυντής ΔΥΠΑ ΕΠΑΣ: “Στόχος μας να δίνουμε εφόδια στους σπουδαστές μας ώστε να ανταπεξέλθουν σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Στόχος να στηριχθεί ο θεσμός της μαθητείας”.

Ιωάννης Τσαμουρτζής, Διευθυντής Δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης: Φροντίζουμε πάντα να έχουμε ειδικότητες του τουρισμού. Πρέπει μα δώσουμε βαρύτητα στην εξειδίκευση”.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα