ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

11η ΕΒΕΠ | Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός της Πιερίας επιστρέφει δυναμικά

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κ. Μακεδονίας επιστρέφει δυναμικά μετά από δύο ολόκληρα χρόνια με ρεκόρ συμμετοχών εκθετών που ξεπερνούν τους 140. Πρόκειται για την 11η ΕΒΕΠ-Κ. Μακεδονία που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας με συνδιοργανωτές την Π.Ε Πιερίας και το δήμο Κατερίνης. Στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Μητροπολίτης Κίτους κ. Γεώργιο. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 4:30 θα φιλοξενηθεί στο Επιμελητήριο Πιερίας η διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με την παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χρηστού Σταϊκούρα και του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Σταϊκούρας και Γεωργιάδης παρόντες στη διευρυμένη Δε της ΚΕΕΕ που θα φιλοξενήσει το Επιμελητήριο Πιερίας

Παρουσία των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, και Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα θα λάβουν χώρα οι εργασίες της Διευρυμένης Διοικητικής Επιτροπής της Κ.Ε.Ε.Ε., την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2022, στο χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας (28ης Οκτωβρίου  9, Κατερίνη). 

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με την ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Χατζηχριστοδούλου, καθώς και την ομιλία του Προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Ιωάννη Μασούτη. Η ενεργειακή κρίση, τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και οι προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης θα βρεθούν στο επίκεντρο των εργασιών της Διευρυμένης Διοικητικής Επιτροπής.  Η υποστήριξη του επιμελητηριακού θεσμού από την κυβέρνηση λειτουργεί προς όφελος της πραγματικής οικονομίας.

Η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με την Τελετή Εγκαινίων της 11ης Εμποροβιοτεχνικής Εκθεσιακής Δραστηριότητας Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2022 (Οικισμό Ανδρομάχης) και περιήγηση στα περίπτερα των εκθετών καθώς και το δείπνο. H δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει περιήγηση στην πόλη της Πιερίας.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2022

Παρασκευή 23 έως και Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην 11η  Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας 2022, η οποία επιστρέφει δυναμικά, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών, στέλνοντας σήμα επανεκκίνησης, όχι μόνο για την εκθεσιακή δραστηριότητα, αλλά και για την ελληνική οικονομία.

Με άξονα την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια, στόχος της 11ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2022 είναι η αποτελεσματική προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων επωφελών συνεργασιών και συμφωνιών για τις επιχειρήσεις.

Η φετινή έκθεση έχοντας καινούργια δομή, ανανεωμένη οργάνωση, μεγαλύτερο αριθμό εκθετών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και εμπλουτισμένη με παράλληλες εκδηλώσεις, συνθέτει ένα άρτιο εκθεσιακό αποτέλεσμα τόσο για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις όσο και για τους επισκέπτες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την έμπρακτη στήριξη των κυρίων Χρήστο Σταϊκούρα Υπουργό Οικονομικών, Άδωνη Γεωργιάδη Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Μαυρουδή Βορίδη Υπουργό Εσωτερικών, Γεώργιο Γεωργαντά Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλειο Κικίλια Υπουργό Τουρισμού, Σταύρο Καλαφάτη Υφυπουργό Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης), Απόστολο Τζιτζικώστα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Ιωάννη Μασούτη Πρόεδρο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, οι οποίοι έθεσαν υπό την αιγίδα του φορέα που εκπροσωπούν την διοργάνωση της 11ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2022.

Ευχαριστώ επίσης τους συνδιοργανωτές Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και Δήμο Κατερίνης που είναι συνοδοιπόροι μας σε αυτήν την προσπάθεια, τα συμμετέχοντα Επιμελητήρια, τους παραγωγικούς φορείς, τα σωματεία, τους πολυάριθμους επισκέπτες που με τη στήριξή τους έχουν αγκαλιάσει το θεσμό και τέλος τους επιχειρηματίες για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Σας καλώ να επισκεφτείτε την 11η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2022 που θα λάβει χώρα από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2022, για να γνωρίσετε την τεράστια ποικιλία ελληνικών και ξένων παραδοσιακών και σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών. 

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας