ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία της HOMEMARKT

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε η εταιρεία HOMEMARKT – Αγγελόπουλοι το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουνίου.

Δεκάδες πολίτες έσπευσαν στο κάλεσμά της από νωρίς το πρωί μέχρι και τη μία το μεσημέρι στην ισόγεια αίθουσα του συνεδριακού κέντρου της Κατερίνης που παραχωρήθηκε πρώτη φορά για την πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική σε μία περίοδο που οι ανάγκες σε αίμα, λόγω της πανδημίας και του περιορισμού πρόσβασης στα νοσοκομεία, είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

Η HOMEMARKT, ηγέτιδα εταιρεία πανελλαδικά στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού, με την πρωτοβουλία αυτή έδειξε την κοινωνική της διάσταση έχοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο της γενικότερης φιλοσοφίας της.

Ο Θωμάς Αγγελόπουλος, εκ μέρους της εταιρείας, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον κόσμο που προσήλθε και συμμετείχε στην αιμοδοσία αλλά και στους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια.

To Olympusmera.gr με χαρά συμμετείχε στη διοργάνωση ως χορηγός επικοινωνίας της.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας το συνεδριακό κέντρο επισκέφθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου η οποία συνεχάρη τη διοίκηση της HOMEMARKT για την πρωτοβουλία.