ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Κοινή εκαπιδευτική δράση Διεθνούς Ιδρύματος Μ. Αλεξάνδρου και STOCKTON UNIVERSITY OF NEW JERSEY USA

Ο πρόεδρος του Αλεξανδρείου κ. Διονύσης Πασχάλης και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Παναγής Μιτούλης, συναντήθηκαν στην Αμερική, στο Stockton University New Jersey, με τον Έλληνα καθηγητή, Executive director of the Pappas Center for Hellenic Studies, Endowed professor of Greek History κ. Αθανάσιο Παπαδημητρίου, για την εκπόνηση κοινών εκπαιδευτικών δράσεων του Αλεξανδρείου και του Πανεπιστημίου του Stockton.

Στόχος είναι το Αλεξάνδρειο να αποτελέσει τη γέφυρα των Ελλήνων φοιτητών της διασποράς με την Ελλάδα και τον πολιτισμό του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας για τη φιλοξενία φοιτητών στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου και την εκπόνηση παγκόσμιου συνεδρίου Ελλήνων φοιτητών με θέμα «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ». Στη συνάντηση συμετείχε και ο ιερέας του ναού Αγ. Τριάδας του New Jersey κ. Γεώργιος Λιακόπουλος.

Ο κ. Πασχάλης προσέφερε την αμέριστη στήριξή του στην ελληνική εκπαίδευση και στον ελληνικό πολιτισμό και δήλωσε ότι το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το παγκόσμιο συνέδριο Ελλήνων φοιτητών της διασποράς.

http://www.alexandreon.edu.gr/

aleksandrio@hotmail.com

Τηλ: +302352770040

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας