ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας με τους τουριστικούς & επαγγελματικούς φορείς της Παραλίας Κατερίνης

Το Σάββατο, 5 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ., στο Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση τόσο των τρεχόντων οικονομικών, κυρίως, προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, όσο και την υλοποίηση προληπτικών δράσεων, ενόψει της συνεχώς επιδεινούμενης ρωσοουκρανικής στρατιωτικής σύγκρουσης.  

Στη σύσκεψη, υπό την προεδρία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, παρέστησαν ο κ. Κουλούμογλου Μάρκος, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Πιερίας και Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, κ. Βεϊδαμενίδης Γρηγόριος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελευθέρων Επαγγελματιών Παραλίας Κατερίνης, κ. Καραθανάσης Αριστοτέλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας κ. Συμεωνίδης Συμεών, ο κ. Καραθανάσης Αλέξιος, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων, ο κ. Κριτσιλίδης Αθανάσιος, μέλος του Σωματείου Ελευθέρων Επαγγελματιών Παραλίας, ο κ. Γκατζής Ιωάννης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας, ο κ. Βιντάκοβιτς Νέναντ, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας.

Οι προτάσεις, που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης είχαν ως αντικειμενικό σκοπό τη βελτίωση της ρευστότητας των τουριστικών επιχειρήσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί για αυτές ένα δίχτυ ασφαλείας ενόψει της εντεινόμενης αβεβαιότητας και οικονομικής δυσπραγίας, καθώς και τη βελτίωση των αστικών και τουριστικών υποδομών με στόχο την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών. 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα