ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα το Δ.Σ και οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου Πιερίας

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν το μεσημέρι της Παρασκευής το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου Πιερίας σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. 


“Ας είναι το 2022 μια καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Αυτή είναι η ευχή μου, καθώς τα προηγούμενα δύο χρόνια είδαμε το σκληρό πρόσωπο της πανδημίας σε φίλους, γνωστούς αλλά και στις οικογένειές μας” ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου απευθυνόμενος στους συναδέλφους του και στο προσωπικό.  

Όπως είπε “ενωμένοι σαν μια οικογένεια, μπορούμε να καταφέρουμε όλα αυτά που χρόνια τώρα θέτουμε ως στόχους, με καλή συνεργασία, επαγγελματισμό και συνέπεια”. 


Ευχές αντάλλαξαν και με το προσωπικό του Ελεγκτικού Συνεδρίου που στεγάζεται στο κτίριο του Επιμελητηρίου με το οποίο, όπως σημείωσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου υπάρχει μία άψογη “συμβίωση”. 


Η εκδήλωση περιλάμβανε και πλούσιο μπουφέ με εκλεκτούς μεζέδες που στάθηκε αφορμή για λίγη χαλαρότητα μεταξύ των συναδέλφων, μακριά από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. 

Τυχερός στάθηκε ο Γ.Γραμματέας του Δ.Σ του Επιμελητηρίου, Θανάσης Κόκκινος που κέρδισε το φλουρί με δώρο ένα πλούσιο καλάθι με πιερικά προϊόντα. 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα