ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Τα τυριά Κατερίνης της Lavery κέρδισαν τις εντυπώσεις στη μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση Anuga 2019 – Food & Beverage Fair της Κολωνίας

Η νέα και πολλά υποσχόμενη εταιρεία Lavery, ως νέα επιχείρηση στο χώρο της τυροκομείας, έκανε την πρώτη της παρουσία στην Ευρώπη συμμετέχοντας στην επετειακή έκθεση της “Anuga 2019 – Food & Beverage Fair”στην Κολωνία με το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εταιρεία εδρεύει στον Κάτω Αγιάννη του δήμου Κατερίνης σε μία ιδιόκτητη έκταση 77 στρεμμάτων.

Χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά και πρώτες ύλες, έχοντας τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και με σεβασμό πάντα στην παράδοση , δημιουργούνται τυροκομικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας. Στη Lavery  καθημερινά συλλέγεται φρέσκο αιγοπροβειο γάλα από πιστοποιημένους παραγωγούς που βρίσκονται στην περιοχή του Ολύμπου και των Πιερίων, έτσι ώστε ο καταναλωτής να απολαμβάνει τα πιο νόστιμα και θρεπτικά τυροκομικά προϊόντα!

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Νίκο Πριώνα “Στη Lavery Cheese Factory  πιστεύουμε ότι για να μπορέσουμε να δώσουμε στους καταναλωτές μας τα καλύτερα και ποιοτικότερα τυροκομικά προϊόντα πρέπει να συστήσουμε μια δυνατή ομάδα. Γι’ αυτό δεν διαθέτουμε μόνο το τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά επενδύουμε στου ανθρώπους μας. Τους βοηθάμε να γίνουν καλύτεροι, να εξειδικευτούν πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς αλλά και να αγαπούν το περιβάλλον στο οποίο εργάζονται! Κάθε υπάλληλος είναι και φίλος της εταιρείας και βάζει το δικό του λιθαράκι σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια”.

Το σταντ της Lavery στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Ο CEO της εταιρείας Νίκος Πριώνας και η Ελευθερία Πριώνα (τμήμα πωλήσεων) υποστήριξαν την πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία των τυριών Κατερίνης της Lavery

Η ποιότητα των τυροκομικών προϊόντων της Lavery Cheese Factory  “κατακτά” καθημερινά όλο περισσότερους καταναλωτές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα