ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT» στηρίζει  το Σύλλογο ”Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης” 

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT» στηρίζει  το Σύλλογο ”Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης”  υποστηριζόμενης για την κάλυψη μέρους των επισιτιστικών αναγκών των 3 Στεγών Διαβίωσης «Στέγη διαβίωσης (ΣΥΔ ΜΟΣΧΗ ΑΘΗΝΑ)». 

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT», μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επίπλων, Οικιακών Ειδών & Επαγγελματικού Εξοπλισμού, ενισχύει τη δράση της «Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης».  

Με σήμα την καρδιά, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών. Στο πλαίσιο της υψηλής αίσθησης εταιρικής ευθύνης, θέλοντας έμπρακτα να αποδείξει πως αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία, ιδιαίτερα στις κρίσιμες εποχές που διανύουμε εν μέσω πανδημίας, και με σεβασμό στο μεγάλο έργο που επιτελεί ο σύλλογος «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT», αποφάσισε ομόφωνα να υποστηρίξει το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού και τις δράσεις που υλοποιούνται για τα άτομα με αναπηρία.  

Συγκεκριμένα, η «HOMEMARKT» ανέλαβε να καλύψει μέρος των επισιτιστικών αναγκών των 3 Στεγών Διαβίωσης «Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ  ΜΟΣΧΗ ΑΘΗΝΑ)» για 3 μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο. Οι ΣΥΔ είναι μόνιμες κατοικίες για άτομα με νοητική υστέρηση, ηλικίας 18 ετών και άνω τα οποία δεν μπορούν να διαβιώσουν αυτόνομα χωρίς το κατάλληλο υποστηρικτικό περιβάλλον.  

Ο Σύλλογος «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» από το 2020 λειτουργεί τρεις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης σε ιδιόκτητο κτήριο, κάθε μια από τις οποίες, φιλοξενεί τέσσερα άτομα με αναπηρία υπό την επίβλεψη ειδικών φροντιστών σε 24ωρη βάση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και διεπιστημονική ομάδα υποστήριξης. Σκοπός όλων αυτών είναι η δημιουργία ενός οικογενειακού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους διαμένοντες. 

Με εκτίμηση, 

Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα