ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης | Πρόσκληση σε Γ.Σ. και αρχαιρεσίες

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του Συλλόγου μας και των Νόμων 1712/1987 και 2081/1992, καλούμε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης να παρευρεθούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09.00, στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης (επί της οδού 16ης Οκτωβρίου 2 στον 4ο όροφο), για να συζητήσουν και να πάρουν απόφαση για τα παρακάτω θέματα.

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και εφορευτικής επιτροπής.
2Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου.
3Οικονομικός απολογισμός.
4Προϋπολογισμός.
5Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
6Έγκριση πεπραγμένων, οικονομικού απολογισμού, Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.
7Προτάσεις – Ανακοινώσεις μελών.
8Αρχαιρεσίες ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την κύρια Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας  Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την δευτερεύουσα Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.  

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης (8ο θέμα της ημερήσιας διατάξεως) θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες από τις 10.00 έως τις 18.00 στο γραφείο του Συλλόγου επί της οδού 16ης Οκτωβρίου 2 (4ος όροφος).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη στον ίδιο τόπο και ώρα και σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας θα επαναληφθεί την 7η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα, με όσα μέλη και αν παραστούν.

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα θα πρέπει να απευθυνθούν στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης και να καταθέσουν γραπτή αίτηση προς τη Διοίκηση του Συλλόγου το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14.00.

Η ψηφοφορία  γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Η συνεδρίαση και η εκλογική διαδικασία θα υλοποιηθούν τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από την πανδημία.

            Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Συλλόγου μας (16ης Οκτωβρίου 2, 4ος όροφος και στο τηλέφωνο : 2351027713, e-mail: eskat@otenet.gr  και τις ώρες 09.00 – 15.00).

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας