ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Αμβροσιάδης | 18.400 ζωοτροφές σε Εύβοια και Λακωνία

Η πτηνοτροφική οικογένεια ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ :

-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ & ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΟΛΥΜΠΟΥ

σε ένδειξη συμπαράστασης στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Εύβοιας και της Λακωνίας ετοίμασε 2 αποστολές ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ .

* Την Δευτέρα 16/8/2021 ταξίδεψαν και παραδόθηκαν αυθημερόν στην Β. Εύβοια στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού στις αποθήκες της ΕΑΣ /ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ 6.000 κιλά συμπυκνωμένες ζωοτροφές (πέλετ  συντήρησης για αιγοπρόβατα) και 400 κιλά συμπυκνωμένες τροφές (πέλετ συντήρησης ) για άλογα –Προσφορά της πτηνοτροφικής οικογένειας παραγωγών-πτηνοτρόφων της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ , κτηνοτρόφων από το Ν.Πιερίας , Ν.Λάρισας, και καταστημάτων της Κατερίνης.

*  Επίσης την Δευτέρα 16 /8/2021 ταξίδεψαν 12.000 κιλά συμπυκνωμένες ζωοτροφές , (πέλετ συντήρησης αιγοπροβάτων ) στην  Λακωνία – Προσφορά της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ και παραδόθηκαν 17/8/2021 στην ΠΕ Λακωνίας στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής .Την ίδια μέρα έγινε και η διανομή στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του Δήμου Αν. Μάνης  με την παρουσία  του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ.Βερούτη και του Αντιπεριφερειάρχη Εγγείων Βελτιώσεων και Αγροτικών Θεμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Τζινιέρη  , οι οποίοι εξέδωσαν και σχετικό ευχαριστήριο για την προσφορά .

Η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ  ως παραγωγός η ίδια  , εύχεται υγεία και ταχύτατη αποκατάσταση στις ζημίες των πληγέντων κτηνοτρόφων από τις καταστροφικές φωτιές και καλή προκοπή στα κοπάδια σε όλους τους κτηνοτρόφους και πτηνοτρόφους της Ελλάδας .

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας