ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ζωοτροφές στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους Εύβοιας και Λακωνίας από την Αμβροσιάδης

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καταφθάσει αποστολή 6.400 κιλών ζωοτροφών από την «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ» κτηνοτρόφους από Πιερία, Λάρισα και καταστημάτων της Κατερίνης στους πληγέντες από την πυρκαγιά κτηνοτρόφους Εύβοιας

Ζωοτροφές στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους Εύβοιας και Λακωνίας από την Αμβροσιάδης

Ευαισθητοποιημένη για το μέγεθος της καταστροφής που συντελέστηκε από την καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια, η εταιρία «Βιομηχανία Ζωοτροφών Αμβροσιάδη» από την Πιερία, απέστειλε τις προηγούμενες ημέρες στην ΕΑΣ Εύβοιας την συνολική ποσότητα των 6.400 κιλών συμπυκνωμένων ζωοτροφών προσφορά της πτηνοτροφικής οικογένειας παραγωγών της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ, κτηνοτρόφων από το Ν.Πιερίας, Ν.Λάρισας, και καταστημάτων της Κατερίνης, για να καλυφτούν οι ανάγκες των κτηνοτρόφων που επλήγησαν από την τεράστια καταστροφή, ούτως ώστε με ευθύνη της Οργάνωσης να μοιραστούν οι ζωοτροφές σε αυτούς. Η «Βιομηχανία Ζωοτροφών Αμβροσιάδη» στέκεται κατ αυτόν τον έμπρακτο τρόπο στους πληγέντες συνανθρώπους μας, κτηνοτρόφους αποδεικνύοντας την αλληλεγγύη της.

Ευχαριστίες απο την Π.Ε. Λακωνίας για την προσφορά ζωοτροφών στους πυρόπληκτους από  «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ» – έφτασε στον προορισμό της 

Στη διάθεση των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων του Δήμου Ανατολικής Μάνης επιπλέον 18,5 τόνοι ζωοτροφών από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Επιπλέον ποσότητες ζωοτροφών συνολικού βάρους 18,5 τόνων, τέθηκαν στη διάθεση των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, την Τρίτη 17/8/2021. Οι ζωοτροφές που διανεμήθηκαν με μέριμνα και ευθύνη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας αφορούσαν σε:

· 12 τόνους πλήρες μίγμα αιγοπροβάτων, προσφορά της Βιομηχανίας Παραγωγής Ζωοτροφών Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ και,

· 6,5 τόνους χονδροειδών ζωοτροφών, προσφορά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας.

Παρών στη διαδικασία της διανομής ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Εγγείων Βελτιώσεων και Αγροτικών Θεμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου Νίκωνας Τζινιέρης. Η Π.Ε. Λακωνίας, με την ευκαιρία, εκφράζει, «…θερμές ευχαριστίες, τόσο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την οργάνωση της αποστολής των ζωοτροφών, όσο και στη Βιομηχανίας Παραγωγής Ζωοτροφών Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας για την προσφορά των ζωοτροφών».

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα