ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ο Χατζηχριστοδούλου για την απώλεια του προέδρου του ΕΒΕΑ Κων. Μίχαλου

Συγκλονισμένος είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, από τον ξαφνικό θάνατο του πρόεδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου, στο εργοστάσιο του στο Κρυονέρι, από ανακοπή καρδιάς.

Οι δύο άνδρες είχαν στενή συνεργασία στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος όπου ο Κων. Μίχαλος ήταν πρόεδρος και ο κ. Χατζηχριστοδούλου αντιπρόεδρος.

Χατζηχριστοδούλου: Είμαι συγκλονισμένος

Η επιμελητηριακή οικογένεια και όλος ο επιχειρηματικός κόσμος πενθεί για την αδόκητη απώλεια του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. 

Προσωπικά νιώθω συγκλονισμένος από το χαμό του προέδρου μας στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με τον οποίο είχαμε καθημερινή επαφή, στενή συνεργασία, δώσαμε κοινούς αγώνες για την επιχειρηματικότητα του τόπου και μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες. 

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, με ξεκάθαρο λόγο και ουσιαστικές προτάσεις για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου. Το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο και ο πόνος αβάσταχτος τόσο για την οικογένειά του όσο και για τους φίλους και τους συνεργάτες του. 

Αφήνει ωστόσο ανεξίτηλη τη σφραγίδα του τόσο στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών όσο και στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και ένα τεράστιο έργο ως πολύτιμη παρακαταθήκη. 

Δυστυχώς φεύγει πολύ νωρίς μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες που υπηρέτησε την επιχειρηματικότητα στη χώρα με όραμα και ψυχή. 

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας

Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας