ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

H «Eγνατία Οδός ΑΕ» κάνει τη «Μετάβαση» στην επομένη μέρα

H «Eγνατία Οδός ΑΕ» κάνει τη «Μετάβαση» στην επομένη μέρα

Διαβάστε σχετικά για την ίδρυσης της εταιρίας “Μετάβαση” που αποτελεί προσωπική επιτυχία του Προέδρου της “Eγνατία Οδός Α.Ε.” Γ. Κωνσταντόπουλου και Κ. Μουσουρούλη

«Η Eγνατία Οδός Α.Ε. θα ζήσει ημέρες μεγάλης ανάπτυξης», δήλωσε εμφατικά στο GRTimes.gr o πρόεδρος της και πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, τονίζοντας ότι η παραχώρηση του οδικού άξονα της Εγνατίας, δεν θα επηρεάσει αρνητικά τη βιωσιμότητα της μεγαλύτερης τεχνικής εταιρείας του Δημοσίου, που θα ακολουθήσει αυτόνομη αναπτυξιακή πορεία.
Η συνέντευξη του κ. Κωνσταντόπουλου, δημοσιεύεται στο GRTimes.gr την ημέρα κατάθεσης στο ΤΑΙΠΕΔ των δεσμευτικών προσφορών, από τα υποψήφια επιχειρηματικά σχήματα που διεκδικούν την παραχώρηση του οδικού άξονα που διασχίζει τη βόρειο Ελλάδα και, μέσω των καθέτων του, συνδέει τη χώρα με τα Βαλκάνια και την Ευρωπαϊκή ενδοχώρα.

Αλλά η «Εγνατία Οδός Α.Ε.», με την τεχνογνωσία που διαθέτει, τη διεκδικητικότητα της διοίκησής της, το μεγάλο χαρτοφυλάκιο έργων που διαχειρίζεται και την « Μετάβαση Α.Ε.», έχει στρώσει το δρόμο προς την επόμενη ημέρα της παραχώρησης, όπως είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος προβλέποντας μάλιστα ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον ενίσχυσης του ανθρωπίνου δυναμικού της από εξειδικευμένους επιστήμονες σε ευρύ φάσμα αντικειμένων.

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr >>

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας