ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντούλας | Αφήστε μας να δουλέψουμε!

“Κραυγή αγωνίας” μέσα από μια ήσυχη και καθ’ όλα ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους των χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος σήμερα το βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.

Δείτε το ζωντανό βίντεο εδώ

Έντονος προβληματισμός επικρατεί το χώρο της εστίασης με το υποχρεωτικό κλείσιμο των χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος εξαιτίας των τοπικών λοκ ντάουν στις “κόκκινες” περιοχές της χώρας.

Υπό το διακριτικό μάτι της αστυνομίας εστιάτορες και ιδιοκτήτες καφέ της Πιερίας μαζί με το προσωπικό τους βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης σε μια κίνηση με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα που στόχο είχε να καταδείξει την αγωνία που διακατέχει όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες του κλάδου λόγω του λουκέτου από αύριο και για έναν ολόκληρο μήνα.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Νίκος Ντούλας μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι η κίνηση αυτή στόχο έχει να εισακουστεί ο κλάδος από τους αρμόδιους και να στηριχθεί με συγκεκριμένα μέτρα. “Ο κλάδος μας πεθαίνει. Το μόνο που ζητάμε είναι να μας αφήσουνε να δουλέψουμε”

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαμαρτυρία ήταν απόλυτα ειρηνική και μάλιστα όταν κάποια στιγμή μία ομάδα ατόμων με κουκούλες και μάσκες μπήκε μέσα στους συγκεντρωμένους οι επαγγελματίες φρόντισαν να απομακρυνθούν αντιμετωπίζοντας τα συγκεκριμένα άτομα ως ξένο σώμα.

“Δεν είμαστε εδώ ούτε για να επιβαρύνουμε τη δημόασια υγεία, ούτε για να προκαλέσουμε αναστάτωση. Είμαστε εδώ γιατί πολύ απλά κάπως πρέπει να διαμαρτυρηθούμε και δηλώσουμε την αντίθεσή μας στον τρόπο που αντιμετωπίζεται η εστίαση” δήλωναν άτομα του κλάδου που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην πλαεία.

Νίκος Ντούλας: “Αφήστε μας να δουλέψουμε”

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας