ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ευαγγελία Δέδογλου | Νέο logo, νέα ιστοσελίδα και e-shop

Ευαγγελία Δέδογλου | Νέο logo, νέα ιστοσελίδα και e-shop
Ευαγγελία Δέδογλου | Νέο logo, νέα ιστοσελίδα και e-shop

Η γνωστή ποδολόγος – ορθονυχιστής Ευαγγελία Δέδογλου, μετά από 17 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στον χώρο, αλλάζει.

Προχωρά στην αλλαγή logo, στην κατασκευή νέας ιστοσελίδας και στην δημιουργία e-shop για ποδολογικά προϊόντα και προϊόντα περιποίησης. Σύμφωνα με τα δημοσιέυματα στα social media θα σας παρουσιάσουμε το νέο logo.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να βρίσκεται “στον αέρα” το νέο site της εταιρείας dedoglou.gr (θα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ)

Έως και το τέλος Ιουνίου θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και το e-shop της εταιρείας και όλοι θα μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα της εταιρείας on-line.

Λίγα λόγια για την Ευαγγελία Δέδογλου

Ευαγγελία Δέδογλου | Νέο logo, νέα ιστοσελίδα και e-shop

Η Ευαγγελία Δέδογλου γεννήθηκε στην Κομοτηνή και ζει στο Λιτόχωρο Πιερίας. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Οι πρώτες σπουδές της ήταν στο τμήμα MARKETING στο Δ.Ι.Ε.Κ Κατερίνης και στο Ι.Ι.Ε.Κ Αυγερινοπούλου παρακολουθώντας σεμινάρια Ποδολογίας, Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Ονυχοπλαστικής.

Συνέχισε παρακολουθώντας Ποδολογία στην Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος για τρία έτη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με ενα χρόνο πρακτική άσκηση στην ειδικότητα και την αντίστοιχη Πιστοποιήση.
Κατέχει τον τίτλο της Πιστοποιημένης Ακαδημαϊκής Καθηγήτριας Ποδολογίας και απο το 2014 ασχολείται με την διδασκαλία στο τμήμα ”Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής” σε Ι.Ε.Κ Δημόσια και Ιδιωτικά.

Η ποδολόγος Ευαγγελία Δέδογλου είναι ενεργό μέλος του ”Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδας”, του “Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας” – συμμετέχοντας και σαν ομιλήτρια στην Ετήσια εκδήλωση του 2020 – και της ”Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού”(Ε.Μ.Ε.Δ.Ι.Π) παρακολουθώντας ανελλιπώς τα συνέδρια και τις ημερίδες τους από το 2008 έως σήμερα. Επίσης συμμετείχε και σε επιστημονικά συνέδρια με Πιστοποιημένη συμμετοχή που αφορούν την ειδικότητα.

Έχει παρακολουθήσει τις εργασίες του ”Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού” του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου για έξι μήνες με την αντίστοιχη βεβαίωση.

Από το 2003 έως και σήμερα διατηρεί δύο Ποδολογικά Κέντρα στην Κατερίνη Ανδρούτσου 9 και στο Λιτόχωρο Αγίων Αποστόλων 11. Με σύγχρονο εξοπλισμό, ακολουθώντας τις νέες τάσεις, συνεχή κατάρτιση και εξειδίκευση στην αντιμετώπιση ποδολογικών προβλημάτων.

Πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους πελάτες – ασθενείς.

Το νέο logo

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας