ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Επιμελητήριο Πιερίας | Επανέναρξη κλάδου εστίασης

Επιμελητήριο Πιερίας | Επανέναρξη κλάδου εστίασης

Ευχές για “Καλή δύναμη” στα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας, που δραστηριοποιούνται στο κλάδος της εστίασης, από τον πρόεδρο Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Επιμελητήριο Πιερίας | Επανέναρξη κλάδου εστίασης

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου:

Στο πλαίσιο της σταδιακής αποκατάστασης της λειτουργίας του συνόλου της Οικονομίας, από τις 25/05/2020 επαναλειτουργεί ο κλάδος της εστίασης.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι συνθήκες και οι όροι της λειτουργίας του ,για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, δεν θα είναι ίδιοι με αυτούς που ίσχυαν πριν την επιβολή της αναγκαστικής αργίας, λόγω της πανδημίας COVID 19.
Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που βίωσαν και βιώνουν τα μέλη μας, που δραστηριοποιούνται στο νευραλγικό, για την Οικονομία της χώρας, κλάδο της εστίασης, επιθυμώ, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, να τους ευχηθώ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στο έργο τους.
Τώρα μάλιστα που αυτό αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου, στη διάρκεια της οποίας θα κληθούν, όχι μόνο να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές και οικονομικές τους υποχρεώσεις, αλλά και να συμβάλλουν με την ποιότητα των υπηρεσιών τους στη γενικότερη προσπάθεια ανάταξης της Οικονομίας μας.
Ως Επιμελητήριο Πιερίας, θα σταθούμε δίπλα τους ,προσφέροντας ακούραστα την αρωγή μας στον αγώνα τους, ο οποίος θα διεξαχθεί κάτω από πρωτόγνωρες, για τη χώρα μας, κανονιστικές και ρυθμιστικές συνθήκες.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας