ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ε.Β.Ε.Π. | Καταβολή 1 δισ. € σε 90.000 επιχειρήσεις

Μέσω της διαδικασίας επιστρεπτέας προκαταβολής

Μέσω της διαδικασίας επιστρεπτέας προκαταβολής

Ε.Β.Ε.Π. | Καταβολή 1 δισ. € σε 90.000 επιχειρήσεις

Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Πιερίας (Ε.Β.Ε.Π.) και υπενθύμιση προ στα μέλη του για την υποχρεωτική δήλωση του εταιρικού τους IBAN στην ηλεκτρονική τους αίτηση, προκειμένου να πιστωθούν κανονικά τα ποσά που δικαιούνται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Πιερίας (Ε.Β.Ε.Π.):

ΚΑΤΑΒΟΛΗ  1 δισ. Ευρώ ΣΕ 90.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Υπουργείου Οικονομικών, πιθανότατα μέχρι της 10/05/2020 ,θα καταβληθεί σε περίπου 90.000 επιχειρήσεις, που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19, συνολικό ποσό ύψους 1 δισ. ευρώ, με τη μορφή κρατικού δανείου με επιτόκιο μικρότερο του 1% και εξοφλητέο σε 40 μηνιαίες δόσεις.

Οι καταβολές στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθούν απευθείας, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του TAXIS <<myBusinessSupport>>, χωρίς την παρεμβολή τραπεζών.

Τα καταβληθησόμενα ποσά κυμαίνονται από 2000 ευρώ έως 500.000 ευρώ, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της κάθε δικαιούχου επιχείρησης.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας την υποχρεωτική δήλωση του εταιρικού τους IBAN στην ηλεκτρονική τους αίτηση, προκειμένου να πιστωθούν κανονικά τα ποσά που δικαιούνται.

Όσες πληγείσες επιχειρήσεις δεν υπέβαλαν αίτηση χρηματοδότησης στην πρώτη φάση υλοποίησης αυτής της δράσης, θα μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στην επόμενη φάση, η οποία θα ακολουθήσει σύντομα.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα