ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Επιμελητήριο Πιερίας | Ευρεία σύσκεψη αύριο για την αναπτυξιακή στρατηγική του νομού

Για ακόμη μία χρονιά η διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συντονίσει ευρεία σύσκεψη με σκοπό μία ουσιαστική συζήτηση για την αναπτυξιακή στόχευση του νομού το 2020.

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία και συμμετοχή του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου, έχουν προσκληθεί, ο Μητροπολίτης Κίτρους, οι τέσσερις βουλευτές του νομού, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, οι δήμαρχοι των τριών δήμων του νομού, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ και στο σύνολό τους οι εκπρόσωποι των συλλογικοτήτων (επαγγελματικοί φορείς) της Πιερίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, σκοπός της σύσκεψης είναι να συζητηθούν θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή προοπτική και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν για την Πιερία το 2020 καθώς και η παρουσίαση και οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων της επιχειρηματικότητας με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της ευημερίας της Πιερίας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Επιμελητηρίου Πιερίας, αύριο Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στις 10:00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου (3ος όροφος).

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας