ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ένωση Γονέων & Κηδεμόμων | Ευχαριστίες στην απελθούσα διευθύντρια Α’ βάθμιας

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Ε. του Δήμου Κατερίνης, επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες των μελών μας, στην απερχόμενη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας, κυρία Φλώρα Σορώτου, για την άψογη συνεργασία μας, κατά το χρονικό διάστημα που υπηρέτησε στη νευραλγική αυτή θέση.

Σε μια  πρωτόγνωρα δύσκολη χρονική περίοδο για την εκπαίδευση, στάθηκε  με περισσή αξιοπρέπεια και σύνεση, απέναντι στις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, αφουγκράσθηκε  με ενσυναίσθηση τις ανησυχίες και αγωνίες των Συλλόγων Γονέων  που θεσμικά της  μεταφερόταν από την Ένωση Γονέων  και στήριξε  με κάθε πρόσφορο τρόπο τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό, διασφαλίζοντας ένα όσο το δυνατόν καλύτερο και ήρεμο περιβάλλον Εκπαίδευσης.

Το ήθος και η προσήνεια του χαρακτήρα της, καθολικά αναγνωρίστηκε από το σύνολο της Εκπαιδευτικής κοινότητας, ως ενδεδειγμένα προς μίμησιν.

Ευχόμαστε ολόθερμα στην Λειτουργό της Εκπαίδευσης κυρία Φλώρα Σορώτου καλή συνέχεια, υγεία και επιτυχία σε κάθε πτυχή της ζωής της.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα