ΒΙΒΛΙΟ

Τη Δευτέρα η παρουσίαση του βιβλίου “Η Μεγάλη Επιστροφή-Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων”

Το βιωματικό βιβλίο της Κατερίνας Παπαποστόλου “Η Μεγάλη Επιστροφή- Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων”, με επίκεντρο την κακοποίηση των αδέσποτων ζώων παρουσιάζει την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο “Αλλο Καφενείο”, το φιλοζωικό σωματείο “Συμμετέχω-Αδέσποτα Κατερίνης”

Την εκδήλωση παρουσιάζουν ο Θωμάς Αναστάσιαδης και η Αντωνία Νατσιοπούλου. Ερμηνεύουν η Όλγα Παπανάκου και η Έλενα Μαβίδου.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, περιμένουμε τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους στην παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Παπαποστόλου “Η Μεγάλη Επιστροφή” – “Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων”  στο ΄’Αλλο Καφενείο (Αθηνών 12) στον πεζόδρομο πίσω από το Δημαρχείο. 

Η Κατερίνα Παπαποστόλου είναι Εκπαιδευτικός με Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, Εκπαιδεύτρια σκύλων, Δημιουργός της ομάδας Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων) και συγγραφέας του ήδη επιτυχημένου βιβλίου “Το Δώρο” και θα μας επισκεφτεί μαζί με την Διώνη, τον κακοποιημένο σκύλο που σώθηκε από την Κατερίνα και, παράλληλα, έσωσε την ίδια σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Ελάτε να γνωρίσετε την Διώνη και την Κατερίνα από κοντά, να συμμετέχετε στην διαδραστική παρουσίαση του νέου τους βιβλίου, να στολίσετε με τις ευχές σας για τα άστεγα ζώα το Δέντρο των Ευχών και “να τα πούμε”!

Έκπληξη της Δευτέρας τα χριστουγεννιάτικα κεράσματα, ευγενική χορηγία του ζαχαροπλαστείου “Μπούσιας” και το Πατάρι της Δεύτερης Ευκαιρίας, όπου με τα Κουπόνια της Αγάπης επιλέγετε το δώρο σας και συμμετέχετε στην κλήρωση της Κυριακής για πέντε λογοτεχνικά βιβλία και υφασμάτινη τσάντα, ευγενική Χορηγία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. 

Παρουσιάζουν: Θωμάς Αναστασιάδης  – Αντωνία Νατσιοπούλου 
Ερμηνεύουν: Όλγα Παπανάκου – Έλενα Μαβίδου.
Διοργάνωση: Συμμετέχω – Αδέσποτα Κατερίνης


About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας