ΒΙΒΛΙΟ

“Από την πραγματικότητα ως το όνειρο” | Παρουσίαση στο Λιτόχωρο, σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με παραμύθια μια άλλης εποχής

Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2019, έγινε στο Λιτόχωρο η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Δέσποινας Παπαζαχαρία – Καρτσιούνα

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφίας Μαυρίδου, του δημάρχου Δίου – Ολύμπου κ. Βαγγέλη Γερολιόλιου, της αντιδημάρχου Δίου – Ολύμπου κ. Σοφίας Ζουρζούρα, του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Λιτόχωρου κ. Στράτου Κυριακάκη, αιρετών τοπικών και δημοτικών συμβούλων, πλήθους κόσμου και ειδικά μικρών παιδιών.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου, λίγο μετά τις 7 μ.μ. Την εκδήλωση «άνοιξε» ο οικοδεσπότης διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου κ. Δημήτρης Μακαλέκας και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί της Αντιπεριφερειάρχη, του δημάρχου Δίου – Ολύμπου και των προέδρων των συλλόγων γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου και του 1ου νηπιαγωγείου Λιτοχώρου που μαζί με τον Πολιτιστικό Όμιλο Λιτοχώρου είχαν αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης επιστολή – χαιρετισμό έστειλε και ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ξενοφών Μπαραλιάκος.

Όλοι τους εξήραν την προσφορά της Δέσποινας Παπαζαχαρία στην τοπική κοινωνία, στον πολιτισμό και τον εθελοντισμό και μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για το συγγραφικό της έργο.

Το βιβλίο παρουσίασαν:

Η Βάσω Βασίλα, Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής

Η Έλσα Κάλφογλου, Φιλόλογος

Ο Γιώργος Βροντινός, Εικαστικός

Την Μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Μαρίκα Φωτοπούλου

Την επικοινωνία – προώθηση της εκδήλωσης είχε το olympusmera.gr

Την εκδήλωση κάλυψε ο Γιάννης Τσίρος με την «Εφημερίδα του Ολύμπου» (e-t-o.gr) , τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τις φωτογραφίες και την παρουσία του

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα