ΒΙΒΛΙΟ

Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου “Από την πραγματικότητα ως το όνειρο”

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στο Λιτόχωρο

Το δεύτερο βιβλίο της Δέσποινας Καρτσιούνα – Παπαζαχαρία με τίτλο: “Από την πραγματικότητα ως το όνειρο” θα παρουσιαστεί στο Λιτόχωρο, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου δημοτικού σχολείου.

Η παρουσίαση διοργανώνεται από τους Συλλόγους Γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου & του 1ου νηπιαγωγείου και τον Πολιτιστικό Όμιλο Λιτοχώρου.

Το βιβλίο παρουσιάζουν:

  • Η Βάσω Βασίλα, Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής
  • Η Έλσα Κάλφογλου, Φιλόλογος
  • Ο Γιώργος Βροντινός, Εικαστικός

Την Μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Μαρίκα Φωτοπούλου και τον συντονισμό ο δάσκαλος και διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου κ. Δημήτρης Μακαλέκας.

Χορηγός επικοινωνίας το OlympusMera.gr

Λίγα λόγια για ο βιβλίο

Η δεύτερη συγγραφική προσπάθεια της Δέσποινας Καρτσιούνα – Παπαζαχαρία με τίτλο “Από την πραγματικότητα ως το όνειρο” κατατάσεται στην παιδική λογοτεχνία. Το βιβλίο περιέχει 10 παραμύθια.

Την εικονογράφηση του βιβλίου έχει κάνει ο Λιτοχωρινός ζωγράφος και καλλιτέχνης κ. Γιώργος Βροντινός και την επιμέλεια – διόρθωση των κειμένων ανέλαβαν από κοινού η φιλόλογος κ. Ουρανία Κατσαμάκα και η συγγραφέας.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του συζύγου της συγγραφέα Ζαχαρία Παπαζαχαρία που έφυγε πρόωρα από τη ζωή προ 22 και πλέον χρόνων

Διαβάστε αναλυτικά για το βιβλίο ΕΔΩ

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας