ΒΙΒΛΙΟ

Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου “Από την πραγματικότητα ως το όνειρο”

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στο Λιτόχωρο

Το δεύτερο βιβλίο της Δέσποινας Καρτσιούνα – Παπαζαχαρία με τίτλο: “Από την πραγματικότητα ως το όνειρο” θα παρουσιαστεί στο Λιτόχωρο, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου δημοτικού σχολείου.

Η παρουσίαση διοργανώνεται από τους Συλλόγους Γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου & του 1ου νηπιαγωγείου και τον Πολιτιστικό Όμιλο Λιτοχώρου.

Το βιβλίο παρουσιάζουν:

  • Η Βάσω Βασίλα, Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής
  • Η Έλσα Κάλφογλου, Φιλόλογος
  • Ο Γιώργος Βροντινός, Εικαστικός

Την Μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Μαρίκα Φωτοπούλου και τον συντονισμό ο δάσκαλος και διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου κ. Δημήτρης Μακαλέκας.

Χορηγός επικοινωνίας το OlympusMera.gr

Λίγα λόγια για ο βιβλίο

Η δεύτερη συγγραφική προσπάθεια της Δέσποινας Καρτσιούνα – Παπαζαχαρία με τίτλο “Από την πραγματικότητα ως το όνειρο” κατατάσεται στην παιδική λογοτεχνία. Το βιβλίο περιέχει 10 παραμύθια.

Την εικονογράφηση του βιβλίου έχει κάνει ο Λιτοχωρινός ζωγράφος και καλλιτέχνης κ. Γιώργος Βροντινός και την επιμέλεια – διόρθωση των κειμένων ανέλαβαν από κοινού η φιλόλογος κ. Ουρανία Κατσαμάκα και η συγγραφέας.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του συζύγου της συγγραφέα Ζαχαρία Παπαζαχαρία που έφυγε πρόωρα από τη ζωή προ 22 και πλέον χρόνων

Διαβάστε αναλυτικά για το βιβλίο ΕΔΩ