ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη του προέδρου του “ΓΑΣ Αρχέλαος” στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Ως περιφερειακή αρχή στηρίζουμε την αθλητισμό, τους αντίστοιχους φορείς και συλλόγους και αγκαλιάζουμε τη διάδοση και μετάδοση του αθλητικού ιδεώδους στη νέα γενιά του τόπου μας». 

Το απόγευμα της Τρίτης 08 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας  κα Σοφία Μαυρίδου ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ», κος Αλκίνοος Τασόπουλος.

Ο «ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ» είναι ένας από τους ιστορικότερους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Πιερία και έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στο χρόνο, με σημαντικές διακρίσεις και ουσιαστική προσφορά στο χώρο του αθλητισμού. 

Η Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε τον πρόεδρο για τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας προς το σύλλογο, όχι μόνο κατά τη διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, πράγμα απαραίτητο για τη συνολική προβολή του αθλητισμού, που αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Όπως, μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ως Περιφερειακή Αρχή δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προβολή των αθλητικών ιδεωδών, που αποτελούν υγιή πρότυπα για τα άτομα όλων των ηλικιών αλλά ιδίως για τους νέους του τόπου μας, και ταυτόχρονα συμβάλλουν στην γενικότερη προβολή, ανάπτυξη και εξωστρέφεια της Πιερίας μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Τασόπουλος ευχαρίστησε την κα Μαυρίδου για τη διαρκή της στήριξη προς το σύλλογο, τονίζοντας την ουσιαστική συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην ανάδειξη του αθλητισμού και των ιδεωδών του.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας