ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τόκιο | Άτυχη η κατερινιώτισσα Ε. Πεσιρίδου – Ταυματίστηκε στην εκκίνηση και δεν μπόρεσε να συνεχίσει

Tokyo 2020 Olympics - Athletics - Women's 100m Hurdles - Round 1 - OLS - Olympic Stadium, Tokyo, Japan - July 31, 2021. Elisavet Pesiridou of Greece reacts during Heat 3 REUTERS/Hannah Mckay

Με το που έφυγε από τον βατήρα ένιωσε ένα τράβηγμα και σταμάτησε πριν καν περάσει το πρώτο εμπόδιο.

Tokyo 2020 Olympics – Athletics – Women’s 100m Hurdles – Round 1 – OLS – Olympic Stadium, Tokyo, Japan – July 31, 2021. Elisavet Pesiridou of Greece reacts during Heat 3 REUTERS/Hannah Mckay

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου από την Κατερίνη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα της στα προκριματικά των 100μ. με εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Για την ακρίβεια δεν την ξεκίνησε καν καθώς με το που έφυγε από τον βατήρα ένιωσε ένα τράβηγμα και σταμάτησε πριν καν περάσει το πρώτο εμπόδιο.

Η Πεσιρίδου αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού εδώ και ένα μήνα, αλλά κέρδισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πήγε να κάνει την προσπάθειά της. Όμως αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά την φετινή σεζόν.

Η 29χρονη κατερινιώτισσα αθλήτρια με δάκρυα στα μάτια μετά τον αποκλεισμό της δήλωσε: «Είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση για να μιλήσω. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο να κάνω δοκιμαστικό. Ένιωσα ενα κρακ και είπα δεν μπορεί να έπαθα θλάση έτσι ξαφνικά και με το που ξεκινήσαμε δεν με κράτησε το πόδι μου. Ήταν γκαντεμιά».

“Ήταν μία ατυχία που με θλίβει”

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας