ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιερικός: “Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη συμμετοχή μας στην SL2”

Πιερικός: “Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη συμμετοχή μας στην SL2”

Δελτίο Τύπου από τον Πιερικό που τονίζεται οτι άρχισε να συμπληρώνεται ο φάκελος για συμμετοχή στη νέα Β΄ Εθνική, μέσω της επικείμενης αναδιάρθρωσης κατηγοριών.

Ο Πιερικός, αναφέρει οτι θα είναι πρωταγωνιστής στην επόμενη μέρα και υπολογίσιμος για κάθε αντίπαλο, προσθέτοντας οτι τακτοποιούνται όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες, οτι “ανοίγει νέα σελίδα” και οτι “τα καλύτερα έρχονται”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν στους φιλάθλους του ιστορικού μας συλλόγου, ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για τη συμμετοχή της ομάδας μας στην SL2.

Ο φάκελος ξεκίνησε να συμπληρώνεται υπό την επίβλεψη ειδικού γραφείου των Αθηνών και μόλις ολοκληρωθεί θα κατατεθεί για να μπούμε στην επόμενη ημέρα, η οποία ουσιαστικά σηματοδοτεί και την επανεκκίνηση του Πιερικού ποδοσφαίρου, με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο σύλλογο της Πιερίας.

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει και για το έμψυχο υλικό όσον αφορά το ρόστερ, ώστε και αγωνιστικά ο Πιερικός να αποτελεί ισχυρό και υπολογίσιμο αντίπαλο για κάθε ομάδα της κατηγορίας.

Ανεξάρτητα με όλα αυτά, η ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης πιστοί στις δεσμεύσεις τους, συνεχίζουν να τακτοποιούν όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες τόσο απέναντι το προσωπικό του, στους προπονητές, τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του, όσο και σε όλους τους προμηθευτές και τους συνεργάτες του.

Ο Πιερικός ανοίγει νέα σελίδα!

Τα καλύτερα έρχονται!».

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα