ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιερικός | Με τους “γνωστούς ψυθιριστές” τα βάζει ο Κουκοδήμος

Σε ανακοίνωση, μέσω της οποίας βάλλει εναντίον όσων απαξιώνουν, όπως αναφέρει, τον Πιερικό, προχώρησε ο δήμαρχος Κατερίνης. Ο κ. Κουκοδήμος κάνει λόγο για “γνωστούς ψυθιριστές που απαξιώνουν την ομάδα” ενώ όπως διαμηνύει “δεν θα επιτρέψει τη νέα επιχείρηση σπίλωσής της”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ (ακόμη και του αθηναϊκού τύπου) στα οποία γινόταν αναφορά σε απεργία στην οποία είχαν προχωρήσει οι ποδοσφαιριστές της ομάδας λόγω του ότι ήταν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποια από αυτά τα δημοσιεύματα αναπαράχθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας ποικίλες διαδικτυακές συζητήσεις, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού ουδέποτε προχώρησαν σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, είτε επιβεβαίωσης, είτε διάψευσης του θέματος.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του δημάρχου Κατερίνης:

Το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη προσπάθεια απαξίωσης του ιστορικού μας Πιερικού με σενάρια που οι γνωστοί ψιθυριστές διακινούν με μεγάλη ευκολία, ότι δήθεν «η ομάδα δεν θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της».

Δεσμεύθηκα από το καλοκαίρι του 2019, ότι, θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μας. Αυτό πράττω έως σήμερα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω για όσο διάστημα και αν χρειαστεί, προκειμένου ο Πιερικός μας, να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους, να πρωταγωνιστεί και να φθάσει γρήγορα ακόμη πιο ψηλά!

Οφείλω να προστατεύσω την ιστορία, το όνομα και την προσπάθεια ποδοσφαιριστών, τεχνικών και διοικητικών στελεχών του Πιερικού.

Δεν θα επιτρέψω τη νέα επιχείρηση σπίλωσης που μοναδικό στόχο έχει την απαξίωση της ιστορικής μας ομάδας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!

Κώστας Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης

logo podas

About the author

OM Newsroom

1 Comment

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας