ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιερικός | Κάλεσμα στα μέλη για αγορά μετοχών

Η πρόσκληση προς τα μέλη του “ΣΦΚ Πιερικός” για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας “Σύλλογος Φιλάθλων Κατερίνης Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961”:

   Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 68 του Ν. 2725/99, ως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα και τη σχετική απόφαση 33/13-06-2020 της Γενικής Συνέλευσης του Σ.Φ.Κ. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, για τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου να ασκήσουν το δικαίωμα προτίμησης και να συμμετάσχουν στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, δηλώνοντας τον αριθμό των μετοχών, καταβάλλοντος ταυτόχρονα ολοσχερώς σε μετρητά την αξία των μετοχών της οποίας επιθυμεί να αναλάβει κάθε μέλος.

   Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ και διαιρείται σε 1.000 μετοχέςαξίας 30 ευρώ εκάστη. Ελάχιστο ποσό εγγραφής 1.080 € (36 μετοχές). 

   Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Σ.Φ.Κ. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Α’ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 – 13.00.

   Η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με την αιτιολογία «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΑΦΜ ΜΕΤΟΧΟΥ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με διακριτό τίτλο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 ΠΑΕ »

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 25/10/2020

ΕΚ ΤΗΣ Π.Ε. 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα