ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάνε για Δεκέμβριο οι εκλογές στην ΕΟΚ – Ο Φασούλας “εκλεκτός” του Κουκοδήμου

Πάνε για Δεκέμβριο οι εκλογές στην ΕΟΚ - Ο Φασούλας "εκλεκτός" του Κουκοδήμου

Στα τέλη του τρέχοντος έτους οδεύουν οι εκλογές της ΕΟΚ.

Τροπολογία της κυβέρνησης, που κατατέθηκε σήμερα, ορίζει ότι οι εκλογές θα γίνουν το τελευταίο δίμηνο του 2020, ενώ ξεκαθαρίζει ότι ο αθλητικός νόμος θα κατατεθεί στα τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου (που θα ορίζει και το καθεστώς των εκλογών, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν τροποποιήσεις).

Πιθανότατα οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο αν και μέχρι προ ημερών όλα σύγκλιναν στο ότι οι αρχαιρεσίες θα διεξάγονταν στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν και συμπληρωνόταν τυπικά η τετραετία της τρέχουσας διοίκησης.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης και η παρέα του στηρίζουν Φασούλα για πρόεδρο της ΕΟΚ

Πάνε για Δεκέμβριο οι εκλογές στην ΕΟΚ - Ο Φασούλας "εκλεκτός" του Κουκοδήμου

Προ 15 ημερών, την Κατερίνη επισκέφτηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) και παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Φασούλας.

Ο Παναγιώτης Φασούλας συνοδευόταν από τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές κ.κ. Μέμο Ιωάννου και Ευθύμη Ρετζιά. Στις άμεσες επαφές τους ήταν αυτή με τον σημερινό Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο.

Ο κ. Κουκοδήμος ρητά, μέσω facebook, δήλωσε ότι:

«Αθλητές θρύλοι, εξαιρετικοί φίλοι. Παναγιώτης Φασούλας και Ευθύμης Ρεντζιάς στην Κατερινη. Για τις εκλογές στις Ομοσπονδίες μπάσκετ (ΕΟΚ) και στίβου (ΣΕΓΑΣ) στηρίζουμε αθλητές. Βασίλη Οικονομου στο ΣΕΓΑΣ και Παναγιώτη Φασούλα στην ΕΟΚ».

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα