ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης | Κοπή Πίτας 2020

ΝΟΚΑΤ 0120

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας .

Σε μια υπέροχη βραδιά με ζεστό κλίμα τιμήθηκαν οι αθλητές του ομίλου για τις αθλητικές τους διακρίσεις αλλά και για τις επιδόσεις τους στο σχολείο. Επίσης, δόθηκαν διπλώματα σκίπερ σε όσους παρακολούθησαν με επιτυχία τα μαθήματα Ανοιχτής Θάλασσας που τελούνται υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.

Τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιου, ο οποίος ευλόγησε την πίτα του ομίλου, οι Βουλευτές Πιερίας κος Μπαραλιάκος Ξενοφών και η κα Μάνη- Παπαδημητρίου Άννα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου Σοφία, ο Δήμαρχος Κατερίνης κος Κουκοδήμος Κων/νος, οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Κατερίνης, κος Κήπου, κος Κυριακίδης, κος Συμεωνίδης και κος Τσιαλός, ο διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης κος Φαλάρας Ευάγγελος, ο διοικητής του Λιμενικού Σώματος κος Αδαμίδης Θεμιστοκλής και ο Διευθυντής Αστυνομίας της Πιερίας κος Τζήμας Γεώργιος.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν σε μια, κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένη εκδήλωση και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας