ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΟ: «Ο Τσέφεριν τακτοποίησε το θέμα των ξένων διαιτητών»

Με πρωτοβουλία του Αλεξάντερ Τσέφεριν το θέμα των ξένων διαιτητών τακτοποιήθηκε για την αγωνιστική που έρχεται, με τον πρόεδρο της UEFA να προειδοποιεί ότι είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης θα διεξαχθούν με ξένους διαιτητές ύστερα από παρέμβαση του Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ετσι, φαίνεται να τακτοποιείται ένα πολύ σημαντικό θέμα παραμονές της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ είχε κάνει σαφές ότι στις αναμετρήσεις θα ορίζονται Ελληνες διαιτητές και πως όταν είναι δυνατόν θα έχουμε ξένους μέσω του προγράμματος ανταλλαγής διαιτητών της UEFA.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός μέσω του Κωνσταντίνου Καραπαπά, είχε ανεβάσει ξανά τους τόνους κατά τη συνεδρίαση της ΕΕΑ, λέγοντας πως: «Νομίζεις θα γίνει κανένα ντέρμπι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο; Γελιέσαι. Δεν θα γίνει».

Ο πρόεδρος της UEFA, ωστόσο, προειδοποιεί ότι δεν θα δεχθεί καμία παρέμβαση από εδώ και πέρα, αν δεν διασφαλιστεί η ασφάλεια των ξένων διαιτητών που έρχονται στην Ελλάδα

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, μόλις τώρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον ενημέρωσε ότι το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική.

Προειδοποίησε επίσης, ότι είναι τελευταία φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση εκ μέρους τους εάν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα».

Πηγή: GAZZETTA.GR