ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε άριστο κλίμα «χώρισαν» ΕΟΚ-Ιτούδης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Εθνική ομάδα, μετά την συνάντηση του προέδρου της ομοσπονδίας Βαγγέλη Λιόλιου με τον Δημήτρη Ιτούδη , στο πλαίσιο της οποίας οριστικοποιήθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, όπως σας είχε ενημερώσει από χθες (07/09) πρώτο το Gazzetta.

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta για την απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη να αποχωρήσει οικειοθελώς από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας (παρ’ ότι είχε άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο), ήρθε η επιβεβαιώση.

Το πρωί της Παρασκευής (08/09) και πριν πετάξει για την Κωνσταντινούπολη ώστε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στην Φενερμπαχτσέ, ο 52χρονος Βεροιώτης τεχνικός (ανήμερα των γενεθλίων του) συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και σε άριστο κλίμα συμφώνησαν να λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Τους λόγους τους αναλύσαμε εκτενώς στο χθεσινό (07/09/) κείμενο, στο οποίο αποκαλύψαμε την ραγδαία εξέλιξη στο θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή και ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων μέσα στο 2023, προσεγγίσαμε τις δύο βασικές προτεραιότητες της ομοσπονδίας στο προσεχές διάστημα.

Μετά το «βελούδινο διαζύγιο» με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ και οι συνεργάτες του θα έχουν ένα σεβαστό χρονικό διάστημα ώστε να θέσουν σε εφαρμογή το πλάνο αντικατάστασής του,με τον Βασίλη Σπανούλη να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Πηγή:GAZZETTA.GR

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας